Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului 

Audiomagazin.ro este denumirea comerciala a S.C. BIG JOHN HOLDINGS S.R.L , persoana juridica cu sediul in Cluj-Napoca, Piata Unirii nr. 12, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J12/1348/2003, avand CUI RO15461363, numita in continuare Big John Holdings S.R.L.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.audiomagazin.ro, Big John Holdings S.R.L isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Continutul site-ului este public, anumite functii, servicii sau informatii fiind disponibile numai membrilor inregistrati si conectati in urma unei proceduri de autentificare. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii de utilizare www.audiomagazin.ro va rugam sa nu va inregistrati si sa nu utilizati serviciile si informatiile oferite de acesta. Eventualele schimbari ale termenilor de utilizare, neacceptate de dvs., vor atrage suspendarea contului de utilizator in termen de maxim 24 de ore de la notificarea dvs., folosind orice modalitate de contact prezentata pe site.

 

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

Dupa finalizarea Comenzii si plasarea acesteia, Clientul va primi la adresa de e-mail furnizata în momentul inregistrarii, un mesaj de confirmare a procesarii Comenzii. Confirmarea va include o recapitulare a Produselor, pretului si modalitatii de plata alese, precum si a locului, modalitatii și costurilor de livrare. Pana la confirmarea Comenzii, proprietarul magazinului on line nu are față de Client, obligatia de livrare. Confirmarea Comenzii se realizeaza telefonic.

Desi proprietarul magazinului se asigura permanent ca toate produsele de pe Site, marcate ca atare, sunt disponibile, pot exista situatii exceptionale (spre exemplu in cazul unor comenzi simultane; in cazul unor defectiuni de ordin tehnic aparute în administrarea magazinului online etc.) in care un produs să fie totusi indisponibil, astfel incat comanda sa nu poata fi acceptata.

In cazul aparitiei unei astfel de situatii, Clientul va fi informat prin e-mail/telefonic.

Ori de cate ori o comanda nu poate fi acceptata, indiferent de motive, Clientul va fi informat, aceasta fiind singura responsabilitate a proprietarului magazinului online.

Pretul este stabilit pentru fiecare Produs in parte. Pretul aratat include TVA (in cota prevazuta de legile in vigoare), dar nu contine taxele de livrare, care se evidentiază separat.

 

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare telefonic.


Politica de confidentialitate

Accesul la sectiunile, informatiile si serviciile restrictionate public, disponibile membrilor www.audiomagazin.ro se face pe baza de identificator unic (username) si parola. Pentru a intra in posesia acestor informatii de autentificare, utilizatorii trebuie sa completeze un formular de inregistrare, care poate contine informatii cu caracter privat. Informatiile colectate sunt supuse politicii de confidentialitate si nu pot fi transferate tertilor, fiind folosite numai in scopul derularii online a activitatilor comerciale si imbunatatirii serviciilor oferite vizitatorilor.

In vederea prezentarii unor informatii si servicii cu un continut calitativ cat mai ridicat, www.audiomagazin.ro poate utiliza in unele sectiuni tehnologii care colecteaza informatii privind vizitele pe site, produsele vizitate, adrese IP si alte date statistice. Toate aceste date vor fi folosite pentru prezentarea de informatii relevante fiecarui vizitator si pentru securizarea tranzactiilor.

www.audiomagazin.ro poate impartasi informatiile cu caracter personal numai cand legea prevede in mod special acest lucru sau cand se impune protejarea drepturilor si intereselor operatorului.

Operatorul site-ului poate dispune in orice moment blocarea conturilor de utilizator deschise pe www.audiomagazin.ro daca se constata incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

Dreptul de proprietate, copyright

Continutul www.audiomagazin.ro, reprezentat de, dar fara a se limita la informatiile in format text, video, audio, sursele paginilor web, apartine operatorului site-ului, exceptie facand cazurile in care proprietarul este mentionat in mod expres. Prin natura activitatii www.audiomagazin.ro, site-ul poate prezenta reprezentari grafice sau informatii apartinand firmelor producatoare ale articolelor comercializate sau partenerilor operatorului.

Continutul www.audiomagazin.ro poate fi completat prin contributia membrilor si vizitatorilor, reprezentata prin imagini sau comentarii. Prin postarea acestui continut pe site, utilizatorii sunt de acord cu cedarea drepturilor de utilizare, editare si modificare a informatiilor transmise, in favoarea operatorului site-ului. Administratorii si moderatorii site-ului depun toate eforturile pentru inlaturarea continutului care contravine legislatiei in vigoare sau este ofensator la adresa publicului si nu pot fi facuti responsabili pentru eventualele prejudicii aduse de materialele publicate de membrii si vizitatorii site-ului www.audiomagazin.ro.

Continutul www.audiomagazin.ro poate fi folosit numai in scopuri personale. Stocarea, reproducerea, modificarea, eliminarea insemnelor www.audiomagazin.ro in alte scopuri decat cele prevazute in termenii de utilizare este strict interzisa. Incalcarea acestor prevederi conduce la actionarea in instanta a entitatilor care se fac vinovate de incalcarea drepturilor de autor, specificate in prezentul document.