Coșul tău

Drone si Stabilizator

Model: Z5S COMBO
Drona DJI Inspire 2  este varianta completă pentru filmări şi fotografii aeriene profesionale.Pachetul contine camera X5S. Aceasta filmează 5,2K la 30fps si 4K la 60fps. Este prevăzută cu obiectiv interschimbabil DJI MFT 15mm f/1.7 ASPH.De asemenea, camera permite utilizarea obiectivelor cu montura ..
36.685 Lei
Fără TVA:30.828 Lei
Model: DJI OSMO MOBILE
TRAIESTE MOMENTUL Tehnologia ActiveTrack încorporată în aplicatia DJI GO permite Osmo Mobile sa va urmareasca în mod automat cu telefonul smartphone pe măsură ce vă deplasați. Acum nu mai trebuie să alegeti între a înregistrarea un moment sau de a lua parte la el. Le puteti face pe amândouă și ..
1.368 Lei
Fără TVA:1.150 Lei
Model: DJI MAVIC 2
Mavic 2 Zoom Alimentat cu un senzor de 1/2.3 inch 12-megapixel, cu un zoom de pana la patru ori, incluzand un zoom optic de doua ori (24mm – 48mm), camera Mavic 2 Zoom este un expert in perspective dinamice. Capturand totul de la un unghi wide, pana la fotografii mid-range pentru optiuni cat mai cr..
6.842 Lei
Fără TVA:5.750 Lei
Model: SJI RONIN-MX
Stabilizator Gimbal Profesional DJI RONIN-MX Un stabilizator de ultimă generaţie, uşor, uşor de folosit, configurat şi montat.    DJI a anunțat noul Ronin - M , următoarea generație de gimbal-uri de stabilizare pentru aparatele de filmat profesionale.   Dispunând de multe dintre principalel..
10.113 Lei
Fără TVA:8.499 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Audiomagazin folosește cookies. Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea acestora.