Coșul tău

Accesorii & Conectică

Model: ADJ CO2
Fluid de ceață de înaltă calitate pentru efecte de CO2 Acest fluid de ceață dezvoltat special creează efecte de CO2 ca în cluburile și discotecile mari La o temperatură ambiantă de aproximativ 20 ° C, ceața se evaporă în câteva secunde Este potrivit în special pentru efecte de scenă și spectac..
95 Lei
Fără TVA:80 Lei
Model: ADJ FOG
Fluid de ceață Bazat pe apă-glicol Pentru efecte de fum și ceață de lungă durată Pentru utilizare profesională în spectacole, concerte, cluburi sau teatre Potrivit pentru aproape toate mașinile cu ceață evaporatoare Puritate chimică ridicată Glicolul ca purtător (pentru evaporarea fără rezid..
95 Lei
Fără TVA:80 Lei
Model: E-HD
Ceata foarte densa, de lunga durata Ideal pentru spectacole în aer liber Gata de folosit Neutral în miros Inofensiv toxicologic Nu este periculos pentru sănătate Puritatea conținutului garantat în conformitate cu Ph. Eur. (Farmacopeea europeană) COV (CH): 0,00% Canister reutilizabil biod..
95 Lei
Fără TVA:80 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Audiomagazin folosește cookies. Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea acestora.