Coșul tău

Antelope

Producător: Antelope Model: Antelope Satori & R4S
Satori & R4S oferă o soluție de monitorizare care menține acuratețea în timpul rutării și comutării între materialul sursă, D/A fiind gestionat de familia de convertoare Antelope ce oferă un sunet clar și natural. Background-ul celor de la Antelope Audio în proiectarea circuitelor analogice impe..
11.979,99 Lei
Fără TVA:10.067,22 Lei
Convertor AD/DA & Clock Antelope Pure 2
Cel mai vândut La comandă
Producător: Antelope Model: Convertor AD/DA & Clock Antelope Pure 2
Pure2 este un convertor AD/DA cu 2 canale pe 24 de biți și 192 kHz și un master clock care include un atenuator de volum controlat de releu. Dispune de tehnologia AFC (Acousically Focused Clocking) de la Antelope Audio, renumită în întreaga lume și, de asemenea, utilizează circuite analogice impecab..
13.130,00 Lei
Fără TVA:11.033,61 Lei
Producător: Antelope Model: Antelope Discrete 4 Synergy Core
Interfața Audio Antelope Discrete 4 Synergy Core vine cu 37 de efecte de studio în timp real, modelate meticulos după originalele lor hardware. Biblioteca de efecte poate fi extinsă cu orice efect alegi din magazinul web Antelope. Datorită capabilităților masive de calcul, această interfață oferă ce..
5.294,31 Lei
Fără TVA:4.449,00 Lei
Interfață Audio Antelope Discrete 8 Pro Synergy Core Interfață Audio Antelope Discrete 8 Pro Synergy Core
Disponibil imediat
Producător: Antelope Model: Antelope Discrete 8 Pro Synergy Core
Interfața Audio Antelope Discrete 8 Pro Synergy Core oferă o calitate a sunetului de top în industrie, cu preamplificatoare transparente, conectivitate extinsă și o platformă puternică de efecte Synergy Core. Această interfață versatilă întruchipează o abordare fără compromisuri a hardware-ului idea..
9.831,78 Lei
Fără TVA:8.262,00 Lei
Interfață Audio Antelope Discrete 8 Synergy Core Interfață Audio Antelope Discrete 8 Synergy Core
Disponibil imediat
Producător: Antelope Model: Antelope Discrete 8 Synergy Core
Asemenea predecesorului ei, Interfața Audio Antelope Discrete 8 Synergy Core te surprinde cu o gamă convingătoare de 37 de efecte de studio în timp real, modelate meticulos după originalele lor hardware. Este o interfață profesională specifică studiourilor de înregistrare de top, care se pliază perf..
7.349,44 Lei
Fără TVA:6.176,00 Lei
Interfață Audio Antelope Galaxy 32 Synergy Core Interfață Audio Antelope Galaxy 32 Synergy Core
Disponibil imediat
Producător: Antelope Model: Antelope Galaxy 32 Synergy Core
Un nou standard de performanță îl stabilește interfața audio Antelope Galaxy 32 Synergy Core. O interfață dedicată studiourilor profesionale de înregistrare, care oferă facilități de producție și difuzare la o calitate remarcabilă pentru orice gen muzical, indiferent de configurație.AD/DA cu 32 de c..
23.529,87 Lei
Fără TVA:19.773,00 Lei
Interfață Audio Antelope Galaxy 64 Synergy Core Interfață Audio Antelope Galaxy 64 Synergy Core
La comandă
Producător: Antelope Model: Antelope Galaxy 64 Synergy Core
Interfața Audio Antelope Galaxy 64 Synergy Core este un sistem de recording high-end care oferă o fidelitate audio ridicată și procesare de efecte onboard pentru cele mai solicitante proiecte ale tale. Poți obține o calitate audio ridicată, flexibilitate și putere de procesare, fie că îl folosești î..
43.678,95 Lei
Fără TVA:36.705,00 Lei
Interfață Audio Antelope Orion 32+ | Gen 3 Interfață Audio Antelope Orion 32+ | Gen 3
Disponibil imediat
Producător: Antelope Model: Antelope Orion 32+ | Gen 3
Interfață Audio Antelope Orion 32+ | Gen 3 se conectează perfect cu orice DAW de pe PC sau MAC și oferă înregistrare și redare cu latență scăzută a până la 64 de canale audio simultane 24/192 prin Thunderbolt™ și până la 32 de canale prin USB. Este interfața profesională care te surprinde cu o tehno..
15.980,00 Lei
Fără TVA:13.428,57 Lei
Interfață Audio Antelope Orion Studio Synergy Core Interfață Audio Antelope Orion Studio Synergy Core
Disponibil imediat
Producător: Antelope Model: Antelope Orion Studio Synergy Core
Interfața Audio Antelope Orion Studio Synergy Core te ridică la următoarea etapă de evoluție în procesare, cu o putere totală uimitoare! Cu două cipuri Field Programmable Gate Aray (FPGA) și șase procesoare DSP bazate pe ARM la bord, această interfață îți va surprinde așteptările.Interfață audio Thu..
14.629,86 Lei
Fără TVA:12.294,00 Lei
Interfață audio Antelope Zen Go Synergy Core Interfață audio Antelope Zen Go Synergy Core
Disponibil imediat
Producător: Antelope Model: Antelope Zen Go Synergy Core
O tehnologie prezentată doar în studiourile profesionale de ultimă generație, interfața audio Antelope Zen Go Synergy Core îți asigură accesul rapid la o calitate premium a sunetului, chiar la tine acasă. Dispune de o gamă variată de efecte, care îți permite să modelezi sunetul cu precizie în orice ..
2.679,88 Lei
Fără TVA:2.252,00 Lei
Interfață Audio Antelope Zen Q Synergy Core Interfață Audio Antelope Zen Q Synergy Core
Disponibil imediat
Producător: Antelope Model: Antelope Zen Q Synergy Core
Interfața Audio Antelope Zen Q Synergy Core este concepută pentru a oferi o calitate a sunetului impecabilă în studio sau în deplasare. Indiferent de necesitate, interfața audio este capabilă să ofere o conectivitate ultra-rapidă cu efecte integrate în timp real pentru înregistrare, mixuri, transmit..
4.429,18 Lei
Fără TVA:3.722,00 Lei
Producător: Antelope Model: Antelope Zen Q Synergy Core USB-C
Interfața Audio Antelope Zen Q Synergy Core este concepută pentru a oferi o calitate a sunetului impecabilă în studio sau în deplasare. Indiferent de necesitate, interfața audio este capabilă să ofere o conectivitate ultra-rapidă cu efecte integrate în timp real pentru înregistrare, mixuri, transmit..
4.374,44 Lei
Fără TVA:3.676,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)