Monitor activ de studio Yamaha HS8 BK

1.397,00 RON
In stock
SKU Monitor activ de studio YAMAHA HS8
HS 8 este o boxa de tip monitor de studio, pe 2 cai, bass-reflex si bi-amplificata, cu woofer de 8" si tweeter de 1". Monitorul este echipat cu drivere noi dezvoltate care ating un raspuns extrem de neted pe o latime de banda foarte larga. Aceste drivere folosesc un design avansat al campului magnetic care regleaza fluxul raspunsului magnetic pentru a oferi tranzitii sonore naturale.
 
Yamaha HS 8 este echipat cu o unitate de amplificare perfect adaptata pentru driverele utilizate. Cu un design bi-amplificat cu un amplificator dedicat separat pentru woofer cat si pentru tweeter, acesta unitate de amplificare se asigura ca monitorul HS 8 va oferi constant un sunet de mare rezolutie cu un rapuns plat exceptional pe intreg spectrul audio.
 
Cabinetul monitorului a fost construit astfel incat sa elimine rezonante nedorite si sa imbunatateasca acuratetea reproducerii sunetului. Carcasa este fabricata din MDF elastic si cu o densitate extrem de ridicata, cu un raspuns acustic amortizat care este ideal pentru monitoare de referinta.
 
Caracteristici:
 
Raspuns la frecventa 38Hz - 30kHz
Putere amplificare 120W (LF:75W, HF:45W)
ROOM CONTROL si raspuns la control HIGH TRIM
Intrari XLR si TRS accepta semnale balansate sau nebalansate
Tip bass-reflex
Material cabinet: MDF
Dimensiuni WxHxD : 250mm (9.8") x 390mm (15.4") x 334mm (13.1")
Greutate: 10.2kg (22.5 lbs.)
Write Your Own Review
You're reviewing:Monitor activ de studio Yamaha HS8 BK