Relatii clienti

TERMENI DE GARANTIE

1. Conditii generale
Se acorda o perioada de garantie de 36 luni de la data livrarii articolului pentru produsele Monacor, StageLine, Acoustic Density excepție sunt cele la care le este specificata perioada de garanție in descriere.
Timpul mediu de functionare a produselor este de 5 ani, exceptie facand efectele de lumini cu elemente mecanice multiple in miscare pentru care timpul mediu de functionare este de 3 ani.
2. Conditii de garantie
Modalitatea de asigurare a garantiei oferite de S.C. BIG JOHN HOLDINGS S.R.L. consta in repararea echipamentelor sau a accesoriilor livrate.
Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii:
-produsul sa fi fost cumparat din magazinul nostru si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput.
-sa respecte instructiunile de folosire
-sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator
-sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul
Garantia isi pierde valabilitatea in caz de manipulare gresita, folosire incorecta sau in cazul interventiilor neautorizate.
In cazul in care pe certificatul de garantie nu este specificat altfel, locul prezentarii pentru a beneficia de garantie este P-ta Unirii nr.12 (str. Ioan Bob nr.3), Cluj-Napoca, costul transportului fiind suportat de catre cumparator.
Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile consumatorului sunt prevazute in OG 21/1992 si HG 394/1995.
Nu fac obiectul garantiei: bobina si sistemul mobil al difuzoarelor, orice tip de bec, lichide, orice tip de consumabile.
Garantia nu se extide asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.
In cazul efectuarii de reparatii in garantie, se va emite un deviz de lucrari cu detaliile necesare, la fiecare interventie.
Cauze de defectare/pierdere a garantiei:
-efecte de lumini: aprinderea/stingerea la intervale mici de timp a becurilor cu ardere in gaze; atingerea cu mana a becurilor; instalarea improprie in soclu;
-incinte acustice, amplificatoare: folosirea unui amplificator impropriu atat ca impedanta cat si ca putere; conectarea incorecta; setarea crossoverului la parametrii necorespunzatori; folosirea de conductori necorespunzatori; manipularea incorecta a surselor de semnal;
-generale: variatii de tensiune, avarii sau deteriorari mecanice, expunere excesiva la radiatii solare, lipsa sau modificarea seriei aparatului, modificari ale produsului, deteriorari ale incintelor acustice sau a amplificatoarelor datorate unor semnale distorsionate sau care au depasit puterea nominala indicate;
-defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalarea prescrise in manualul de utilizare;
-deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
-inundarea, incendierea, expunerea la soare, trasnete, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
-distrugerea circuitelor interne datorita socurilor de tensiune ale retelei electrice;
-deteriorarea de genul zgarieturi, fisuri, rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii.

Interventia in perioada de garantie

Documentele necesare la prezentarea la unitatea service sunt: certificat de garantie completat corect precum si documentul de plata (factura sau chitanta fiscala).
Dreptul la garantie se prelungeste cu durata in care produsul se afla in service.
Daca bunurile aduse in service nu sunt ridicate in termen de 60 de zile de la data instiintarii cumparatorului de repararea acestora, firma isi rezerva dreptul de a le comercializa pentru recuperarea cheltuielilor efectuate pentru repararea lor.

SERVICE

Compania noastra asigura service-ul echipamentelor audio profesionale cat si lucrari de mentenanta periodica a sistemelor audio si lumini (contracte de service pe 1 an).
Adresa la care preluam echipamentele defecte este Piata Unirii, Nr. 12-6, Cluj-Napoca (magazinul Gadget Audio Store, tel: 0720 600 088)
Colaborarile prin contract de service cu firma noastra se adreseaza tuturor locatiilor in care sistemele audio si de lumini si buna functionare a lor sunt indispensabile.
Departamentul nostru tehnic asigura mentenanta periodica a echipamentelor, cat si interventii pentru depanari de urgenta in timpul evenimentelor pe perioada contractuala*.
Pentru colaborari privind serviciile de mentenanta periodica a echipamentelor si 
contracte de service va rugam sunati la 
*Director Tehnic:*
Florin Contra / florin@gadget.store.ro / 0722 896.843