Coșul tău

Termeni si conditii

Prezentul site web, denumit in continuare www.audiomagazin.ro, este un magazin virtual, care are ca principal obiectiv comercializarea de produse electronice audio, lumini si accesorii. Operatorul site-ului este S.C. BIG JOHN HOLDINGS S.R.L., J12/1348/2003, RO-15461363.
Prin accesarea site-ului www.audiomagazin.ro declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare enuntate mai jos.
Continutul site-ului este public, anumite functii, servicii sau informatii fiind disponibile numai membrilor inregistrati si conectati in urma unei proceduri de autentificare. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii de utilizare www.audiomagazin.ro va rugam sa nu va inregistrati si sa nu utilizati serviciile si informatiile oferite de acesta. Eventualele schimbari ale termenilor de utilizare, neacceptate de dvs., vor atrage suspendarea contului de utilizator in termen de maxim 24 de ore de la notificarea dvs., folosind orice modalitate de contact prezentata pe site.


Politica de confidentialitate

Accesul la sectiunile, informatiile si serviciile restrictionate public, disponibile membrilor www.audiomagazin.ro se face pe baza de identificator unic (username) si parola. Pentru a intra in posesia acestor informatii de autentificare, utilizatorii trebuie sa completeze un formular de inregistrare, care poate contine informatii cu caracter privat. Informatiile colectate sunt supuse politicii de confidentialitate si nu pot fi transferate tertilor, fiind folosite numai in scopul derularii online a activitatilor comerciale si imbunatatirii serviciilor oferite vizitatorilor.
In vederea prezentarii unor informatii si servicii cu un continut calitativ cat mai ridicat, www.audiomagazin.ro poate utiliza in unele sectiuni tehnologii care colecteaza informatii privind vizitele pe site, produsele vizitate, adrese IP si alte date statistice. Toate aceste date vor fi folosite pentru prezentarea de informatii relevante fiecarui vizitator si pentru securizarea tranzactiilor.
www.audiomagazin.ro poate impartasi informatiile cu caracter personal numai cand legea prevede in mod special acest lucru sau cand se impune protejarea drepturilor si intereselor operatorului.
Operatorul site-ului poate dispune in orice moment blocarea conturilor de utilizator deschise pe www.audiomagazin.ro daca se constata incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului. Citește mai multe la pagina Politica de confidentialitate

Dreptul de proprietate, copyright

Continutul www.audiomagazin.ro, reprezentat de, dar fara a se limita la informatiile in format text, video, audio, sursele paginilor web, apartine operatorului site-ului, exceptie facand cazurile in care proprietarul este mentionat in mod expres. Prin natura activitatii www.audiomagazin.ro, site-ul poate prezenta reprezentari grafice sau informatii apartinand firmelor producatoare ale articolelor comercializate sau partenerilor operatorului.
Continutul www.audiomagazin.ro poate fi completat prin contributia membrilor si vizitatorilor, reprezentata prin imagini sau comentarii. Prin postarea acestui continut pe site, utilizatorii sunt de acord cu cedarea drepturilor de utilizare, editare si modificare a informatiilor transmise, in favoarea operatorului site-ului. Administratorii si moderatorii site-ului depun toate eforturile pentru inlaturarea continutului care contravine legislatiei in vigoare sau este ofensator la adresa publicului si nu pot fi facuti responsabili pentru eventualele prejudicii aduse de materialele publicate de membrii si vizitatorii site-ului www.audiomagazin.ro.
Continutul www.audiomagazin.ro poate fi folosit numai in scopuri personale. Stocarea, reproducerea, modificarea, eliminarea insemnelor www.audiomagazin.ro in alte scopuri decat cele prevazute in termenii de utilizare este strict interzisa. Incalcarea acestor prevederi conduce la actionarea in instanta a entitatilor care se fac vinovate de incalcarea drepturilor de autor, specificate in prezentul document.


LIVRARE

Livrarea se va face în cel mai scurt timp posibil, în funcție de disponibilitatea produselor. În maximum 24 de ore de la plasarea comenzii veți primi o estimare a timpului de livrare în cazul în care produsele dorite de dumneavoastră nu se află în stoc.


De asemenea, puteți ridica produsele direct din showroom-ul nostru situat în Cluj-Napoca, P-ța Unirii nr. 12 (str. Ioan Bob nr.3).


Garanție:

1. Conditii generale
Se acorda o perioada de garantie de 36 luni de la data livrarii articolului pentru produsele Monacor, StageLine, Acoustic Density excepție sunt cele la care le este specificata perioada de garanție in descriere.
Timpul mediu de functionare a produselor este de 5 ani, exceptie facand efectele de lumini cu elemente mecanice multiple in miscare pentru care timpul mediu de functionare este de 3 ani.
2. Conditii de garantie
Modalitatea de asigurare a garantiei oferite de S.C. BIG JOHN HOLDINGS S.R.L. consta in repararea echipamentelor sau a accesoriilor livrate.
Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii:
-produsul sa fi fost cumparat din magazinul nostru si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput.
-sa respecte instructiunile de folosire
-sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator
-sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul
Garantia isi pierde valabilitatea in caz de manipulare gresita, folosire incorecta sau in cazul interventiilor neautorizate.
In cazul in care pe certificatul de garantie nu este specificat altfel, locul prezentarii pentru a beneficia de garantie este P-ta Unirii nr.12 (str. Ioan Bob nr.3), Cluj-Napoca, costul transportului fiind suportat de catre cumparator.
Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile consumatorului sunt prevazute in OG 21/1992 si HG 394/1995.
Nu fac obiectul garantiei: bobina si sistemul mobil al difuzoarelor, orice tip de bec, lichide, orice tip de consumabile.
Garantia nu se extide asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.
In cazul efectuarii de reparatii in garantie, se va emite un deviz de lucrari cu detaliile necesare, la fiecare interventie.
Cauze de defectare/pierdere a garantiei:
-efecte de lumini: aprinderea/stingerea la intervale mici de timp a becurilor cu ardere in gaze; atingerea cu mana a becurilor; instalarea improprie in soclu;
-incinte acustice, amplificatoare: folosirea unui amplificator impropriu atat ca impedanta cat si ca putere; conectarea incorecta; setarea crossoverului la parametrii necorespunzatori; folosirea de conductori necorespunzatori; manipularea incorecta a surselor de semnal;
-generale: variatii de tensiune, avarii sau deteriorari mecanice, expunere excesiva la radiatii solare, lipsa sau modificarea seriei aparatului, modificari ale produsului, deteriorari ale incintelor acustice sau a amplificatoarelor datorate unor semnale distorsionate sau care au depasit puterea nominala indicate;
-defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalarea prescrise in manualul de utilizare;
-deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
-inundarea, incendierea, expunerea la soare, trasnete, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
-distrugerea circuitelor interne datorita socurilor de tensiune ale retelei electrice;
-deteriorarea de genul zgarieturi, fisuri, rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii.
3. Interventia in perioada de garantie
Documentele necesare la prezentarea la unitatea service sunt: certificat de garantie completat corect precum si documentul de plata (factura sau chitanta fiscala).
Dreptul la garantie se prelungeste cu durata in care produsul se afla in service.
Daca bunurile aduse in service nu sunt ridicate in termen de 60 de zile de la data instiintarii cumparatorului de repararea acestora, firma isi rezerva dreptul de a le comercializa pentru recuperarea cheltuielilor efectuate pentru repararea lor.


Service:

Compania noastra asigura service-ul echipamentelor audio profesionale cat si lucrari de mentenanta periodica a sistemelor audio si lumini (contracte de service pe 1 an).
Adresa la care preluam echipamentele defecte este Piata Unirii, Nr. 12-6, Cluj-Napoca (magazinul Gadget Audio Store, tel: 0720 600 088)

Colaborarile prin contract de service cu firma noastra se adreseaza tuturor locatiilor in care sistemele audio si de lumini si buna functionare a lor sunt indispensabile.
Departamentul nostru tehnic asigura mentenanta periodica a echipamentelor, cat si interventii pentru depanari de urgenta in timpul evenimentelor pe perioada contractuala*.


Retur/Anulare

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, aveți dreptul de a le returna în termen de 14 zile, folosind formularul dedicat și vă vom rambursa suma integrală plătită pentru produs.


Declaratie GDPR

Prin prezenta declar ca sunt de acord ca societatea S.C. BIG JOHN HOLDINGS S.R.L. , cu sediul in Cluj Napoca, str. P-ta Unirii, nr. 12-6, judetul Cluj,  avand cod fiscal RO28643251 sa fie autorizata sa proceseze datele mele personaele introduse in formularul de inregistrare client, precum si datele care sunt colectate in cadrul tranzactiilor comerciale cu S.C. BIG JOHN HOLDINGS S.R.L. in urmatoarele scopuri: furnizarea de informatii referitoare la campanii de marketing, oferte speciale si/sau alte forme de publicitate, prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media, precum si contractarea in vederea desfasurarii de sondaje de opinie ale clientiilor. 

Consimtamantul dat prin prezenta declaratie, in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai jos sunt voluntare. Acest consimtamant poate fi revocat in orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuita catre societatea sc Acoustic Density srl  editarea/stergerea datelor furnizate direct din cont. Notificarea de revocare a consimtamantului poate fi transmisa prin e-mail sau direct din contul utilizatorului.  Va rugam sa aveti in vedere faptul ca revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea utilizarii datelor inainte de retragerea consimtamantului. Daca consimtamantul a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate in scopurile de mai sus.

In cazul in care aveti intrebari legate de aceasta declaratie sau de prelucrarea datelor de catre S.C. BIG JOHN HOLDINGS S.R.L., va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: office@acousticdensity.com

Declar ca am inteles prezenta declaratiei si sunt de acord cu procesarea datelor personale in scopurile descrise in aceasta declaratie de consimtamant. Prezentul formular este valid incepand cu data acceptarii termenilor si conditiilor de mai sus.